37. SAYI (HAZİRAN 2022) İÇİN MAKALE ÇAĞRISI

Haziran 2022 sayısı için Makale Gönder paneli Dergipark üzerinden 23.02.202227.02.2022 tarihlerinde aktif hale getirilecektir. 27.02.2022 tarihinde saat 23:59′dan itibaren makale göndermek mümkün olamayacaktır.

37. sayıda yalnızca özgün ve derleme makalelere yer verilecektir. Tez, bildiri vb. çalışmalardan türetilen makalelere yoğun talep nedeniyle yer verilememektedir. Tüm çalışmalar Makale Şablonu kullanılarak hazırlanacaktır.

Ayrıca Benzerlik Raporu, Kapak Bilgileri, Telif Hakları Devir Formu’nun da ıslak imzalı olarak sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Dileyen yazarlar, panel açılmadan önce dergimizin web sayfasında yer alan (iletisimdergi.akdeniz.edu.tr) Makale Gönder butonunu kullanarak gerekli belgeleri indirebilirler.

Yazım Kurallarına uygun olmayan, şablonla hazırlanmayan, eksik belgeleri olan çalışmalar ön değerlendirmede reddedilecektir. Bu nedenle dergimize çalışmasını gönderecek olan tüm yazarların öncelikle Yazım Kuralları sayfasını dikkatle incelemelerini önemle rica ederiz.

Misyon

İletişim çalışmalarına yenilik getiren, özgün, farklı disiplinlerden beslenen akademik çalışmalara yer vermek makale özetleri, kitap incelemeleri, tez özetleri, vaka analizleri, editöre notlar, çeviriler vb. katkılara yer vererek, bilimsel çalışmalar için yeni ve güncel veriler sağlamak. Dijital teknolojinin imkanlarını kullanarak sesli makale, podcast, araştırma özeti vb. yayınlarla, dergimizde üretilen bilimsel bilgiyi toplumun tüm kesimlerine sunmak.

Vizyon

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dergisi, 2003 yılından bu yana iletişim alanında yenilikçi çalışmaların yayımlandığı akademik, hakemli ve uluslararası bir dergidir. ULAKBİM SBVT, EBSCO, RESEARCHBİB, SciLit, SOBIAD, Türk Eğitim İndeksi, ERIH PLUS ve MIAR veritabanlarında taranmaktadır. Emerging Sources Citation Index (ESCI) ve Directory of Open Access Journals (DOAJ) indekslerine başvuru ve denetim süreçleri devam etmektedir.

Adres:
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dumlupınar Bulvarı 07058 Kampüs ANTALYA Türkiye
Tel: 0 242 310 15 30